Filety z soli w białym winie

Filety z soli w białym winie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj filetów z podeszwy w białym winie. Jedna porcja zawiera 391 kalorii, 33g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.17 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Mieszanka masła, soli, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Filety z plamiaka w białym winie, Filety Z Soli Meunière, oraz Filety zwinięte z podeszwy dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn