Filety wołowe z sosem winnym
Filety wołowe z sosem winnym wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 2G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Mieszanka soli, pieprzu, ząbków czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Filety wołowe z sosem Koniakowo-cebulowym, Filety Wołowe Z Sosem Z Zielonego Pieprzu, oraz Wołowina Z Sosem Z Czerwonego Wina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Steki posypać równomiernie solą i pieprzem.
Brązowe steki w gorącym oleju na patelni na dużym ogniu.
Dodaj bulion, wino, i czosnek na patelni; gotować mieszaninę na dużym ogniu 15 protokół. Powrót steki na patelnię, i gotować 5 do 6 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Zdjąć patelnię z ognia; usunąć steki, zastrzegając sos na patelni.
Dodać pieprz do sosu i stopniowo ubijać na maśle.