Filety Rybne Z Bayou W Sosie Słodko-Gorącym Pecan
Filety rybne Bayou ze słodko-gorącym sosem Pekanowym to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 408 kalorii, 36g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 3,18 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, mieszankę chleba kukurydzianego, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Filety Rybne Z Orzechami Pekan, Filety Rybne W Sosie Cytrynowym, oraz Filety rybne w sosie tatarskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj mieszankę chleba kukurydzianego i przyprawę kreolską do wymieszania.
Filety posypać solą i pieprzem. Filety pogłębiać w mieszaninie chleba kukurydzianego.
Wlać olej na głębokość 4 cali do dużego holenderskiego piekarnika; podgrzać do 37
Filety smażyć partiami od 1 do 1 1/2 minuty z każdej strony lub na złoty kolor.
Odcedzić na stojaku drucianym nad ręcznikami papierowymi.
Podawać ze słodko-gorącym sosem Pekan.
Uwaga: Tylko w celach testowych użyliśmy mąki kukurydzianej Martha White Buttermilk Cornbread
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.