Filety Rybne Południowo-Zachodnie
Ten przepis służy 30 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 16 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz filety rybne, pkt. piekarnik fry fry przyprawiony mix powłoki, taco bellâ® taco przyprawy mix, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Filety Rybne, Filety rybne z farszem, oraz Filety Rybne Śródziemnomorskie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. zwilż filety rybne wodą. Otrząśnij nadmiar.
Dodaj mieszankę przypraw taco do mieszanki powłok w torbie do wytrząsarki.
Wstrząsnąć 1 lub 2 filety rybne na raz z mieszaniny powłoki.
Umieść w patelni do pieczenia o wymiarach 15x10x1 cali natryskanej natryskiem do gotowania. Pozostałą mieszaninę powłoki należy wyrzucić.
Piec 12 do 20 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.