Filety Rybne Południowo-Zachodnie

Filety Rybne Południowo-Zachodnie
Ten przepis służy 30 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 16 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz filety rybne, pkt. piekarnik fry fry przyprawiony mix powłoki, taco bellâ® taco przyprawy mix, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Filety Rybne, Filety rybne z farszem, oraz Filety Rybne Śródziemnomorskie.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°. zwilż filety rybne wodą. Otrząśnij nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Dodaj mieszankę przypraw taco do mieszanki powłok w torbie do wytrząsarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, PodzielonePokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
3
Wstrząsnąć 1 lub 2 filety rybne na raz z mieszaniny powłoki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
4
Umieść w patelni do pieczenia o wymiarach 15x10x1 cali natryskanej natryskiem do gotowania. Pozostałą mieszaninę powłoki należy wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
5
Piec 12 do 20 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
6
Podawać z salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia4
Magazyn