Filet pieczony na zimno z wołowiny z popękaną skórką z pieprzu

Filet pieczony na zimno z wołowiny z popękaną skórką z pieprzu
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Zimny pieczony filet wołowy z popękaną skórką z pieprzu może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8 i kosztuje $5.38 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 535 kalorii. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, pieprz, chrzan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 48 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczony filet wołowy z farszem grzybowym, Pieczony filet wołowy z sosem Grzybowo-estragonowym, oraz Pieczony filet wołowy z sosem szalotkowo-grzybowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
W małej misce, połączyć czarny pieprz, zielony pieprz, biały pieprz i sól. Mięso pocierać mieszanką pieprzowo-solną. Podsmaż mięso na gorącej patelni, aż rumiane na całym. Jeśli polędwica jest zbyt duża na patelnię, pokrój mięso na pół. W naoliwionej patelni piecz filet na środku piekarnika przez 20 do 25 minut lub aż termometr do mięsa zarejestruje 130 stopni F dla średnio rzadkiego mięsa i pozwól mu ostygnąć do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
3
Filet można prażyć 2 dni wcześniej i przechowywać w opakowaniu i schłodzony. Filet pokroić w poprzek, ułożyć na desce do krojenia lub półmisku i udekorować natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4
Wołowinę podawać z chrzanem śmietanowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5
Połącz wszystkie składniki. Wyluzuj.
TrudnośćTwardy
Gotowe W48 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn