Filet Mignon z sałatką z rukoli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj Filet Mignon z sałatką z rukoli. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 217 kalorii, 28g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 4,22 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać dziecko rukola, masło, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Filet Mignon Carpaccio z sałatką Mini Caesar i gotowanym jajkiem, Filet Mignon, oraz Filet Mignon.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Wołowinę posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Dodać wołowinę do patelni; gotować 4 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Usuń wołowinę z patelni; utrzymuj ciepło.
Roztopić masło na patelni; zalać patelnię sprayem do gotowania.
Dodaj pozostałe 1/4 łyżeczka soli, Pozostałe 1/8 łyżeczka pieprzu, czerwona cebula, i grzyby do patelni; smażyć 4 minut lub aż grzyby uwolnienia ich płynu.
Połącz sok i rukolę w dużej misce.
Dodać mieszaninę grzybów do mieszaniny rukoli; wrzucić delikatnie, aby połączyć. Ułóż 1 1/2 szklanki mieszanki sałatki na każdym z 4 talerzy; top każdej porcji z 1 stek.