Figi Owinięte Boczkiem

Figi Owinięte Boczkiem
Figi owinięte boczkiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 116 kalorii. Ten przepis służy 15. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Udaj się do sklepu i podnieś boczek, bazylia, połówki orzechów pekan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Figi Owinięte Boczkiem, Figi Owinięte Boczkiem, oraz Figi Nadziewane Boczkiem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ser kozi wymieszać z bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
BazyliaBazylia
3
Figi przeciąć na pół wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
FigiFigi
4
Umieścić 1 czubatą mieszankę koziego sera i 1 tosty pekan pół na ściętej stronie każdej połowy fig. Owinąć 1 gotowy do podania plasterek boczku wokół każdej połowy figi i zabezpieczyć drewnianym kilofem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
BoczekBoczek
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
FigiFigi
5
Umieść figi na stojaku z drutu w patelni z galaretką 15 x 10 cali i piec od 6 do 8 minut lub aż bekon będzie chrupiący i rumiany.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
GalaretkaGalaretka
FigiFigi
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Uwaga: testowaliśmy z Oscarem Mayerem w pełni ugotowany bekon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
TrudnośćNormalny
Gotowe W21 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Magazyn