Fiesta Mostek

Fiesta Mostek
Przepis Fiesta mostek może zaspokoić swoje żydowskie pragnienie w okolicy 5 godzin i 35 minut. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 839 kalorii, 53g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Na $3.94 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać guajillo chiles, ocet jabłkowy, mielone ziele angielskie i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Simple Slow-Cooker Mostek & Serdeczny Mostek Tacos, Fiesta Dip, oraz Fiesta Dip dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować chiles na patelni na dużym ogniu 5 minut lub aż pachnące, obracając często.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Usuń łodygi i nasiona z chiles.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
NasionaNasiona
3
Umieścić chiles w dużej misce; dodać 4 szklanki wrzącej wody, i odstawić 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Drenaż.
5
Proces chiles, ocet, dalej 8 składników, i 3/4 łyżeczki. sól w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
Papryka ChiliPapryka Chili
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Posypać pieprzem i pozostałe 2 1/4 łyżeczki. sól na mostku.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
SólSól
7
Umieść mostek w bardzo dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym lub dużym płytkim naczyniu.
8
Wlać mieszaninę chile na mostek; rub mostek z mieszaniną chile. Uszczelnić lub przykryć i schłodzić od 2 do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
9
Zrębki moczyć w wodzie 30 minut. Przygotuj grill gazowy, usuwając ruszt do gotowania z 1 strony grilla. Zamknij pokrywę grilla i jasną stronę grilla bez rusztu do gotowania, pozostawiając drugą stronę nieoświetloną. Rozgrzej grill do 250 do 300 (niski) ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
10
Rozłóż 4 filiżanki nasączone i odsączone wióry drewniane na dużym arkuszu wytrzymałej folii aluminiowej. Przykryj innym arkuszem folii o dużej wytrzymałości i złóż krawędzie do uszczelnienia. Wyłup widelcem kilka otworów w górnej części torebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
FrytkiFrytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
11
Umieść sakiewkę bezpośrednio na oświetlonej stronie grilla. Przykryć rusztem do gotowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
12
Usuń mostek z marynaty, odrzucając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
13
Umieść mostek, grubą stroną do góry, w 12-x 10-calowej jednorazowej patelni do pieczenia folii.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
14
Umieść patelnię na nieoświetlonej stronie grilla; przykryj pokrywą grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
PatelniaPatelnia
15
Mostek do grilla, utrzymujący temperaturę wewnętrzną grilla między 225 A 250, przez 1,5 godziny. Ostrożnie rozerwij torebkę foliową szczypcami i dodaj pozostałe 4 kubki nasączone i osuszone wióry drewniane do torebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
SzczypceSzczypce
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
16
Przykryć pokrywą grilla i grillować, utrzymując temperaturę wewnętrzną grilla między 225 A 250, aż termometr mięsny włożony do najgrubszej części mostka zarejestruje 165 (około 1,5 godziny).
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
17
Wyjąć mostek z grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
18
Umieść mostek na dużym arkuszu folii aluminiowej o dużej wytrzymałości i wlać 1/2 szklanki kapie na mostek; owiń folią, krawędzie uszczelniające.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
19
Odstawić mostek na nieoświetloną stronę grilla i grillować, przykryty pokrywą grilla, aż termometr mięsa zarejestruje 195 (około 2 godzin).
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
20
Wyjąć z grilla i odstawić na 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
21
Mostek pokroić na cienkie plasterki. Wyciśnij sok z limonek na mostku przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
SokSok
WapnoWapno
22
Dekorować, w razie potrzeby.
23
Uwaga: guajillo chiles i Meksykańskie oregano można znaleźć w alejce przypraw w specjalistycznych sklepach spożywczych lub na meksykańskich rynkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz GuajilloPieprz Guajillo
Meksykańskie OreganoMeksykańskie Oregano
24
* Suszone oregano można zastąpić meksykańskim oregano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone OreganoSuszone Oregano
25
Pieczony w piecu mostek Fiesta: Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami krok Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
26
Usuń mostek z marynaty, odrzucając marynatę. Owiń mostek folią aluminiową o dużej wytrzymałości i umieść w patelni z galaretką.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
27
Piec 3 godziny lub aż termometr do mięsa włożony do najgrubszej porcji rejestruje 195 i mostek jest bardzo delikatny.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
28
Wyjąć z piekarnika i odstawić 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
29
Mostek pokroić na cienkie plasterki. Przygotowanie: 30 min., Gotowanie: 5 min., Stoisko: 30 min., Chłód: 2 godz.,
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
30
Piec: 3 godz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia31
Magazyn