Fettucine z groszkiem, szparagami i pancettą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 721 kalorii, 27g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na 3,43 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 708 smakoszy i kucharzy. Mieszanka grochu, pietruszki, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć ciężkiej śmietany do ubijania, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe ciasto truskawkowe z bitą śmietaną Grand Marnier jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Fettuccine z groszkiem, szparagami i pancettą, Farmville do stołu " Fettucine ze świeżym groszkiem, czosnkiem i kiełbasą, oraz Groszek & Pancetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ugotuj makaron w garnku z wrzącą osoloną wodąnietylko delikatny, ale nadal twardy do ugryzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Odcedzić, zastrzegając 1/2 szklanki płynu do gotowania makaronu.Powrót makaron do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Tymczasem gotować pancetta w largenonstick patelni na średnim ogniu untilcrisp. Za pomocą łyżki szczelinowej, transfer pancettato ręczniki papierowe do drenażu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Ręczniki Papierowe
Patelnia
4
Wylać wszystkie but1 łyżeczka kapie z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Addasparagus do kapieli na patelni; sauté 3minutes.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodać groszek, białe i bladozielonezostatki zielonej cebuli, i czosnek; sauté untilvegetables są po prostu miękkie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula
Czosnek
Groch
7
Zdjąć z ognia.
8
Do makaronu dodać mieszankę warzywną, 1/4 szklanki płynu do gotowania pasty, ciemnozielone części zieleni, 1/2 szklanki parmezanu, śmietanę, oliwę z oliwek,sok z cytryny, skórkę z cytryny, połowę natki pietruszki i połowę bazylii. Wrzucić, dodając więcejgotowanie płynu przez łyżki stołowe w razie potrzeby.Doprawić solą i świeżo zmielonym czarnuszką.
W porcji (analiza nie uwzględnia dodatkowego parmezanu do porcji): 558,9 kcal kalorii, 29,3% kalorii z tłuszczu, 18,2 g tłuszczu, 7,3 g tłuszczów nasyconych,