Fettuccine z kremowym błękitem i szpinakiem
Fettuccine z kremowym błękitem i szpinakiem to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 3 i kosztuje $2.61 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 468 kalorii. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz szpinak dla niemowląt, mielenie pieprzu, tarcie gałki muszkatołowej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowy Czosnek Scape Szpinak Fettuccine, Fettuccine z boczkiem i kremowym sosem szpinakowym, oraz Stek Nadziewany Serem Pleśniowym I Szpinakiem Z Kremowym Ho dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować fettuccine zgodnie z instrukcją opakowania.
Podczas gotowania makaronu topić ser w śmietanie i creme fraiche. Gdy będzie gładka, Dodaj do wina i szpinaku i gotuj, aż szpinak zwiędnie
Doprawić gałką muszkatołową i czarnym pieprzem.
Sos wymieszać z odsączonym makaronem i podawać. To takie proste i szybkie.