Fettuccine z kozim serem i sosem Salami
Fettuccine z kozim serem i sosem Salami może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 651 kalorii, 25g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz łagodny kozi ser, czosnek, fettuccine i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Salami i kozim serem Crostini z sosem Pinot Noir, Pikantna kanapka Salami z oliwkową Tapenadą i kozim serem, oraz Fettuccine z kozim serem i papryką.
Instrukcje
W dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować fettuccine aż tylko gotowe, o 12 protokół.
Tymczasem w dużym garnku roztopić masło na małym ogniu.
Dodać czosnek i gotować, mieszając, do miękkości, 3 do 5 protokół. Podnieś ciepło do umiarkowanie niskiego poziomu.
Dodać bulion; doprowadzić do duszenia. Zamieszać w śmietanie i doprowadzić tylko z powrotem na wolnym ogniu.
Dodać kozi ser i ubić na gładką masę. Wymieszać z salami, bazylią i pieprzem.
Odcedzić fettuccine i dodać do sosu.
Podgrzać, mieszając, na bardzo małym ogniu przez 1 do 2 minut, aby makaron wchłonął część sosu.
Rekomendacja wina: sauvignon blanc dobrze komponuje się z kozim serem. Dobrym wyborem jest Pouilly-Fum z Doliny Loary we Francji lub California sauvignon blanc.