Feta Łososiowe Placki Rybne

Feta Łososiowe Placki Rybne
Placki rybne z łososia Feta mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 2,13 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 405 kalorii, 20g białka, oraz 24g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka szczypiorku, ziemniaków, sera feta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Placki rybne z łososiem i dorszem, Łosoś w sosie pomidorowo-Feta (aka łosoś Saganaki), oraz Jakie Rybki.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to GEN5 Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn