Fava liść i pietruszka Quiche

Fava liść i pietruszka Quiche
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Quiche z liści Fava i pietruszki. Jedna porcja zawiera 768 kalorii, 17g białka, oraz 54g tłuszczu. Na 2,71 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz masło, skórkę, liście szpinaku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ciasto można śledzić to danie główne z Sugar & Spice Pie Crust Cookies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pesto Z Liści Fava, Sałatka Z Liści Pietruszki, oraz Sałatka Z Liści Pietruszki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać skorupę: wir 1 1/2 szklanki mąki i soli w maszynce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Dodać masło; pulsować, aż mieszanina wygląda jak mączka kukurydziana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
MasłoMasło
3
Dodaj 1/4 szklanki wody z lodem; pulsuj ponownie, aż ciasto się połączy, 30 sekund. Naciśnij ciasto na dysk, owinąć w folię i schłodzić co najmniej 1 godzinę i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
4
Rozpakuj ciasto i pozwól ogrzać się 15 minut. Z mąką wałek do ciasta, roll do 12-in. rundzie. Naciśnij okrągły na dolnej i górnej stronie 10-in. patelnia z głębokim naczyniem. Wchodzisz pod zwis skorupy na krawędzi patelni; crimp krawędzi. Chill 30 minutes. Umieść stojak piekarnika na najniższym szczeblu. Rozgrzej piekarnik do 32
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
Forma PieForma Pie
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Ciasto wyłożyć papierem pergaminowym i wypełnić cieście lub suszoną fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
6
Piec skorupę 25 protokół; usunąć wagi i pergamin i piec, aż skorupa jest lekko rumiane, o 10 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjąć skórkę z piekarnika i ustawić na obramowanej blasze do pieczenia. Podniesienie temperatury piekarnika do 37
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
8
Wykonać nadzienie: na dużej patelni rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodaj czosnek, liście fava, zieloną cebulę, pietruszkę i sól i gotuj, często mieszając, aż liście zwiędną, o 4 protokół. Mieszankę grubo posiekać, a następnie ułożyć na dnie ciepłej Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
SólSól
1
Podgrzać mleko i śmietanę w dużym rondlu o grubym dnie na dużym ogniu, aż mieszanina zacznie się gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia. Umieścić jajka w blenderze z połową gorącej mieszanki mleka i wirować przez kilka sekund. Wlać sól i pozostałą mieszaninę mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wlać krem do skorupy, uważając, aby zieleń była równomiernie rozłożona.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
ZieloniZieloni
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
4
Piec quiche, aż lekko rumiane wokół krawędzi i zaczyna nadmuchać w centrum, 25 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Przed podaniem ostudzić do temperatury ciepłej lub pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Magazyn