Fava Almond Mint Crostini

Fava Almond Mint Crostini
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Favan Almond Mint Crostini może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 131 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu. Jeśli masz migdały, parmezan, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 7 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest dostarczany przez SippitySup. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Crostini Z Fasolą Fava I Miętą, Pesto z fasoli, migdałów i mięty, oraz Fava Crostini.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni. Lekko posmarować każdą kromkę chleba z obu stron oliwą z oliwek; posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
ChlebChleb
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić na blasze do pieczenia; tosty do lekko złoty, o 8 protokół
Składniki, których będziesz potrzebować
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Przenieś do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć. Raz chłodny może być przechowywany w hermetycznym pojemniku do jednego dnia.Gdy piekarnik jest jeszcze gorący, rozłożyć migdały na blasze do pieczenia. Tosty w piekarniku na złoty kolor i pachnące, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
5
Niech ostygnie całkowicie. Bardzo grubo posiekać; odstawić.Przygotować kąpiel z wodą lodową; odstawić na bok. Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Dodać fasolę fava i gotować 2 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś do łaźni z lodem, aby zatrzymać gotowanie. Fasolę wycisnąć ze skórek (należy mieć około 2 szklanki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
FasolaFasola
WodaWoda
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
7
Ubij remaing ¼ szklanki (lub tak) oliwy z oliwek, sok z cytryny i szczyptę soli w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Dodać migdały, fasola łuskana, parmezan, i mięta; wrzucić do połączenia. Może być przechowywany w szczelnym pojemniku do 1 dnia.Kiedy gotowy do podania miarka niektóre mixtire fava na toasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
MigdałyMigdały
FasolaFasola
MiętaMięta
9
Posypać solą morską.  
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól MorskaSól Morska
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn