Fava Almond Mint Crostini
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Favan Almond Mint Crostini może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 131 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu. Jeśli masz migdały, parmezan, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 7 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest dostarczany przez SippitySup. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Crostini Z Fasolą Fava I Miętą, Pesto z fasoli, migdałów i mięty, oraz Fava Crostini.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni. Lekko posmarować każdą kromkę chleba z obu stron oliwą z oliwek; posypać solą.
Umieścić na blasze do pieczenia; tosty do lekko złoty, o 8 protokół
Przenieś do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć. Raz chłodny może być przechowywany w hermetycznym pojemniku do jednego dnia.Gdy piekarnik jest jeszcze gorący, rozłożyć migdały na blasze do pieczenia. Tosty w piekarniku na złoty kolor i pachnące, o 8 protokół.
Niech ostygnie całkowicie. Bardzo grubo posiekać; odstawić.Przygotować kąpiel z wodą lodową; odstawić na bok. Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Dodać fasolę fava i gotować 2 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś do łaźni z lodem, aby zatrzymać gotowanie. Fasolę wycisnąć ze skórek (należy mieć około 2 szklanki).
Ubij remaing ¼ szklanki (lub tak) oliwy z oliwek, sok z cytryny i szczyptę soli w średniej misce.
Dodać migdały, fasola łuskana, parmezan, i mięta; wrzucić do połączenia. Może być przechowywany w szczelnym pojemniku do 1 dnia.Kiedy gotowy do podania miarka niektóre mixtire fava na toasty.