Faszerowane Pieczarki Portobello
Nadziewane grzyby Portobello może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 10g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pieprz, sól, Panko bułka tarta, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 50%. Podobne przepisy to BBQ faszerowane grzyby Portobello, Faszerowane Pieczarki Portobello, oraz Faszerowane Pieczarki Portobello.
Instrukcje
Usuń brązowe skrzela z spodów grzybów za pomocą łyżki; wyrzuć skrzela.
Na wyłożonej folią blasze do pieczenia pokrytej natryskiem do gotowania ułożyć grzyby, skrzela w dół. Pieczarki dusić przez 5 protokół.
Podczas gdy grzyby dusić, połączyć pomidory, Panko bułka tarta, ser, i szczypiorek.
Pieczarki obrócić i równomiernie posypać solą i pieprzem. Podziel mieszankę pomidorową równomiernie między grzyby. Broil 5 minut lub do rozpuszczenia sera.