Faszerowane Kotlety Wieprzowe III
Faszerowane kotlety wieprzowe III mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojej kolekcji dań głównych. Ten przepis pozwala na przygotowanie 4 porcji, każda o wartości 458 kalorii , 34 g białka i 25 g tłuszczu . Za 2,04 USD za porcję przepis ten pokrywa 23% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Allrecipes wymaga cebuli, soli, cukru i kotletów wieprzowych. 335 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 55 minut . Z oceną Spoonacular wynoszącą 81% , to danie jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również przepisy takie jak Pieczone faszerowane kotlety wieprzowe , Kotlety wieprzowe faszerowane pomidorami i szpinakiem i Grillowane kotlety wieprzowe z ananasem .
Instrukcje
Natnij kotlety wieprzowe tak, aby utworzyć kieszonkę na tłustym końcu.
Połącz bułkę tartą, cukier, pieprz, sól, 3 łyżki roztopionego masła, cebulę i pietruszkę; dobrze wymieszaj. Napełnij kotlety hojnie i nabij na szpikulec wykałaczkami.
Rozgrzej pozostałe 2 łyżki roztopionego masła na patelni. Podsmażaj kotlety powoli na średnim ogniu przez 5 minut z każdej strony.
Dodaj bulion wołowy i gotuj na małym ogniu przez 30 minut, aż będzie miękki, przewracając kotlety przynajmniej raz.
Przed podaniem wyjmij wykałaczki i polej kotlety sokiem z patelni.