Faszerowane Cheeseburgery Z Boczkiem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Nadziewane cheeseburgery bekon spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.16 za porcję. Jedna porcja zawiera 581 kalorii, 31g białka, oraz 37 g tłuszczu. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, ketchup, bułki hamburgerowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cheeseburgery Nadziewane Bekonem I Cheddarem, Cheeseburgery z boczkiem dla 2, oraz Cheeseburgery Z Bekonem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Połącz ser jack i posiekany boczek w misce.
Włóż wołowinę do innej miski i doprawić solą i pieprzem; użyj gumowej szpatułki, aby ją wymieszać. Spłaszczyć 1/4 mieszanki mięsa w dłoni. Ściśnij razem około łyżki mieszanki sera i boczku, aby zrobić trochę samorodka; umieść go w środku mielonej wołowiny. Podnieś boki patty nad nadzieniem, upewniając się, że ser jest całkowicie pokryte przez mięso. Lekko spłaszczyć, aby uzyskać ładny kształt patty. Ustaw je obok siebie na talerzu w lodówce podczas przygotowywania grilla.
Umieść dużą patelnię grillową na 2 palnikach na średnim ogniu lub rozgrzej Grill gazowy lub węglowy na zewnątrz i rozpal go bardzo gorąco.
Posmaruj ruszty olejem, aby hamburgery nie przyklejały się. Grill hamburgery przez 8 minut na stronie dla średnich. (USDA zaleca gotowanie mielonej wołowiny, dopóki nie będzie już różowa, a temperatura wewnętrzna wynosi 160 stopni F.)
Usuń hamburgery do czystej płyty bocznej podczas toast bułki.
Rozetrzyj grill z większą ilością oleju i umieść bułki wycięte bokiem w dół, tosty przez 1 minutę.
Służyć hamburgery z ulubioną przyprawą i wszelkie dekoracji chcesz, takich jak sałata, plastry pomidora, cebula, i / lub awokado.