Faszerowana papryka z połamanymi klopsikami i ryżem

Faszerowana papryka z połamanymi klopsikami i ryżem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj nadziewanej papryki z połamanymi klopsikami i ryżem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 542 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.75 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Mieszanka orzo, papryka chile, parmigiano-reggiano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Papryka Faszerowana Ryżem, Papryka Nadziewana Ryżem Jaśminowym, oraz Papryka faszerowana jagnięciną i ryżem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połowę papryki przekrój wzdłuż i usuń nasiona. Doprawić solą i pieprzem, skropić EVOO.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
3
W dużym naczyniu do zapiekania włożyć pokrojoną stronę papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
4
Wytnij X w kadłubie każdego pieprzu i piecz przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
5
Lekko ostudzić.
6
W międzyczasie, w misce do mieszania, zetrzyj pomidory na dużych otworach tarki pudełkowej, odrzucając Skórki. (Powinieneś mieć około 2 filiżanek.) Zetrzeć czosnek, pieprz chile i cebulę do miski i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
7
Dodać mżawkę EVOO i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
8
Rozgrzać masło i 1 łyżkę EVOO w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
9
Dodać orzo i tosty, aż złoty i pachnący.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
10
Dodać połowę sosu pomidorowego i ryż i mieszać przez 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
11
Dodać wywar i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, przykryć i gotować, aż ryż będzie miękki, 17 do 18 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
12
Połącz mieszankę ryżu, klopsiki i 3/4 szklanki Parmigiano-Reggiano. Łyżka nadzienia do papryki i top z pozostałym sosem pomidorowym, pozostały ser i mżawka EVOO.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
13
Piec do ogrzania i topy są rumiane, o 45 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Magazyn