Faszerowana focaccia ze szpinakiem, pomidorami, oliwkami i mozzarellą

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj nadziewanej Focaccii ze szpinakiem, pomidorami, oliwkami i Mozzarellanem. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 252 kalorie. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 18 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz dziecko szpinak, oliwki kalamatan, oryginalne duszone pomidory, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka makaronowa z mozzarellą, suszonymi pomidorami i oliwkami, Chrupiące Oliwki Nadziewane Mozzarellą, oraz Focaccia nadziewana szpinakiem i fetą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Połączyć majonez i włoskie przyprawy w małej misce.
Mieszaninę majonezu rozprowadzić na ściętych bokach chleba focaccia.
W średniej misce połącz konserwowe duszone pomidory, oliwki i pieczoną paprykę.
Rozłożone na dolnej połowie focaccia. Top ze szpinakiem i serem.
Dodać wierzch chleba, rozłożyć bokiem w dół. Owinąć szczelnie folią.
Piec przez 20 minut lub aż kanapka jest podgrzewany przez i ser topi.
Pokroić na 6 klinów. W razie potrzeby podawać z pepperoncini.