Fasolka szparagowa z szynką

Fasolka szparagowa z szynką
Fasolka szparagowa z szynką może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.14 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 174 kalorie, 12g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz tymianek, wodę, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Fasola Z Wędzoną Wieprzowiną, Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, oraz fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa.

Instrukcje

1
Fasola umyć; wykończenia końce, i usunąć sznurki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
2
Fasolę, szynkę i wodę połączyć w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 20 minut. Wymieszać pomidora i pozostałe składniki. Przykryć i gotować na małym ogniu 10 minut lub aż fasola będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn