Fasolka szparagowa z migdałami i tymiankiem

Fasolka szparagowa z migdałami i tymiankiem
Fasolka szparagowa z migdałami i tymiankiem może być tylko bezglutenowe, lacto ovo wegetariańskie i primal przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 8 i kosztuje 64 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 115 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. 1562 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis z prostych przepisów wymaga zielonej fasoli, masła, ścinanych migdałów i soli czosnkowej. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 30 minut. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Tymianek fasolka szparagowa z migdałami, Fasolka Szparagowa Z Migdałami, oraz Fasolka szparagowa z migdałami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować fasolkę szparagową: gotować fasolkę szparagową w dużym garnku z wrzącej osolonej wody (1 1/2 łyżeczki soli na każdą kwartę wody), aż po prostu chrupiące-przetargu, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
1
Odcedzić fasolę i przenieść je do dużej miski z lodowatą wodą, całkowicie je ochłodzić. (Woda z lodem wstrząśnie fasolą na żywy zielony kolor.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Fasolę dobrze odcedzić. W tym momencie możesz zrobić fasolę dzień wcześniej i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
3
Alternatywnie można parować fasolę przez 5 minut i przejść bezpośrednio do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Podsmażyć fasolę z masłem i tymiankiem: roztopić masło na dużej, ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Połowę świeżego tymianku (1 łyżka), musztardę Dijon i sól czosnkową ubić na maśle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
6
Dodaj fasolę na patelni i wrzucić do ogrzania przez, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Przełożyć do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Posypać prażonymi migdałami i pozostałą 1 łyżką tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn