Fasolka Szparagowa Z Masłem Garam Masala I Prażonymi Orzechami Laskowymi

Fasolka Szparagowa Z Masłem Garam Masala I Prażonymi Orzechami Laskowymi
Przepis fasolka szparagowa z masłem Garam Masala i prażonymi orzechami laskowymi może zaspokoić indyjskie pragnienie w około 15 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 134 kalorie. Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 57 centów za porcję. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka soli morskiej-pół łyżeczki soli kuchennej, garam masala, fasola i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczony kurczak z płatkiem jaśminu Garam Masala, szafranem, orzechami laskowymi i miodem oraz komosą ryżową, Garam Masala Hummus z prażonym sezamem, oraz garam masala, jak zrobić proszek garam masala w domu dla podobnych receptur.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Indian w menu? Spróbuj sparować z Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Możesz spróbować Leth Steinagrund Gruner Veltliner. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.
Leth Steinagrund Gruner Veltliner
Leth Steinagrund Gruner Veltliner
Nos łączy przyprawę z redukcyjnym owocem; podniebienie wyświetla pieprzne nuty; klasyczny Veltliner z tarasów lessowych. To wino jest częścią linii od Leth, która charakteryzuje się złożonością smaku, mineralnością i trwałością.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn