Fasolka szparagowa z dressingiem ziołowym może być właśnie dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 82 centy za porcję. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis zawiera 164 kalorie, 3 g białka i 13 g tłuszczu na porcję. Jest dostarczany przez Allrecipes. 3 osoby wypróbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz pod ręką fasolkę szparagową, oregano, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 74%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to włoska fasolka szparagowa i dressing z karczochów, fasolka szparagowa z czosnkiem i ziołami oraz fasolka szparagowa z ziołami Dijon.
Instrukcje
1
W średniej misce wymieszaj zieloną cebulę, czosnek, oliwę z oliwek, sok z cytryny, sól, biały cukier, musztardę, bazylię, oregano, majeranek i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paski Boczku Z Indyka (ok
3 (7-calowe) Płaskie Pieczywo Pita
Cukier Granulowany
8 Cebulek Cebulowych Z Przyciętymi Końcami Korzeni
Majeranek
1/2 Szklanki Pokrojonego W Cienkie Plasterki świeżego Szpinaku
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Szklanka Posiekanych, Obranych Ze Skórki Pomidorów śliwkowych