Fasolka szparagowa w stylu wiejskim z czerwonymi ziemniakami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj zielonej fasoli w stylu wiejskim z czerwonymi ziemniakami. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 99 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, ogony indyka, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Fasolka szparagowa w stylu wiejskim, Fasolka szparagowa i młode ziemniaki, oraz Fasolka szparagowa w stylu południowym z młodymi ziemniakami.
Instrukcje
Umieść ogony indyka i cebulę w piekarniku holenderskim 4 quart i napełnij w połowie drogi wodą. Doprawić solą, pieprzem i czosnkiem w proszku. Doprowadzić do wrzenia, następnie przykryć i dusić na małym ogniu, aż mięso spadnie z kości, około 2 godzin.
Usuń kości i skórę; wróć mięso do garnka. Kości i skórę należy wyrzucić.
Dodać fasolkę szparagową do holenderskiego piekarnika i gotować na wolnym ogniu przez 20 protokół, a następnie dodać ziemniaki. Gotować na wolnym ogniu przez 10 do 15 minut więcej, lub do momentu, gdy można je łatwo przekłuć widelcem.