Fasolka szparagowa w stylu wiejskim z czerwonymi ziemniakami

Fasolka szparagowa w stylu wiejskim z czerwonymi ziemniakami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj zielonej fasoli w stylu wiejskim z czerwonymi ziemniakami. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 99 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, ogony indyka, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Fasolka szparagowa w stylu wiejskim, Fasolka szparagowa i młode ziemniaki, oraz Fasolka szparagowa w stylu południowym z młodymi ziemniakami.

Instrukcje

1
Umieść ogony indyka i cebulę w piekarniku holenderskim 4 quart i napełnij w połowie drogi wodą. Doprawić solą, pieprzem i czosnkiem w proszku. Doprowadzić do wrzenia, następnie przykryć i dusić na małym ogniu, aż mięso spadnie z kości, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
PieprzPieprz
Cała TurcjaCała Turcja
CebulaCebula
WodaWoda
MięsoMięso
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Usuń kości i skórę; wróć mięso do garnka. Kości i skórę należy wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodać fasolkę szparagową do holenderskiego piekarnika i gotować na wolnym ogniu przez 20 protokół, a następnie dodać ziemniaki. Gotować na wolnym ogniu przez 10 do 15 minut więcej, lub do momentu, gdy można je łatwo przekłuć widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn