Fasolka Szparagowa Czosnkowa Bezglutenowa

Fasolka Szparagowa Czosnkowa Bezglutenowa
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Bezglutenowy czosnek zielona fasola może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 135 kalorii. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz czosnek w proszku, olej roślinny, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Najlepsza Fasolka Szparagowa Kiedykolwiek {Bezglutenowa}, Bezglutenowe Wakacje Zielona Fasola, oraz Cienkie zielone omlety ze szpinakiem i ziołami / naleśniki bez mąki (bezglutenowe i bez ziarna) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować i osuszyć fasolkę szparagową zgodnie z zaleceniami na worku dla kierunków kuchennych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiecPiec
2
Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem migdałów. Gotować na małym ogniu 1 do 2 minut lub aż gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
3
Posypać migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn