Fasolka po bretońsku z ananasem

Fasolka po bretońsku z ananasem
Fasolka po bretońsku z ananasem może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 7G tłuszczu i w sumie 190 kalorii. Za 62 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. 2 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i podnieś ananasa, fasolkę po bretońsku, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co jest raczej złe. Podobne przepisy obejmują Ananasowa Fasolka po bretońsku i wołowina ze smażonymi krążkami ananasa, Fasolka Po Bretońsku, oraz Fasolka Po Bretońsku.

Instrukcje

1
Na dużej patelni gotuj boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Usuń łyżką cedzakową do ręczników papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
3
Odcedź, zachowując 2 łyżki stołowe.
4
Podsmaż cebulę w kroplach do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
5
W bardzo dużej misce wymieszaj fasolę, ananasa, boczek i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
6
Połącz brązowy cukier i keczup; wymieszaj z mieszanką fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
7
Przenieś do dwóch nasmarowanych 3-qt. lub 13-w. x 9-w. naczynia do pieczenia. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 20 minut. Odkryć; piec 25-35 minut dłużej lub do momentu, gdy szampan i fasola osiągną pożądaną grubość.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn