Fasola szparagowa z masłem z nasion gorczycy
Fasola szparagowa z masłem z nasion gorczycy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 255 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Mieszanka fasoli, wody, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Fasola szparagowa z czerwoną cebulą i winegretem z gorczycy, Trzy Nasiona Zielonej Fasoli I Pomidorów, oraz Fasolka Szparagowa Z Sosem Makowym.
Instrukcje
Na dużej patelni, toast nasiona gorczycy na umiarkowanie wysokim ogniu, potrząsając patelni często, aż pop i zacząć brązowo, o 30 sekund.
Przełożyć na talerz i ostudzić.
Dodaj szalotki, ocet sherry i wodę na patelni i dusić na umiarkowanie małym ogniu, aż płyn zmniejszy się do 1 1/2 łyżeczki, o 7 protokół.
Dodać śmietanę i dusić na umiarkowanym ogniu, aż zgęstnieje, o 3 protokół.
Przełożyć do miski i ostudzić do temperatury pokojowej, a następnie wymieszać z masłem, musztardą i prażonymi ziarnami gorczycy. Doprawić solą i pieprzem.
W dużym garnku wrzącej osolonej wody, gotować fasolkę aż chrupiące-przetargu, o 4 protokół.
Fasolę odcedzić, osuszyć i przełożyć do dużej miski.
Dodać masło z nasion gorczycy, doprawić solą i pieprzem; wrzucić i podawać.