Fasola szparagowa z masłem z nasion gorczycy

Fasola szparagowa z masłem z nasion gorczycy
Fasola szparagowa z masłem z nasion gorczycy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 255 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Mieszanka fasoli, wody, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Fasola szparagowa z czerwoną cebulą i winegretem z gorczycy, Trzy Nasiona Zielonej Fasoli I Pomidorów, oraz Fasolka Szparagowa Z Sosem Makowym.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, toast nasiona gorczycy na umiarkowanie wysokim ogniu, potrząsając patelni często, aż pop i zacząć brązowo, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Przełożyć na talerz i ostudzić.
3
Dodaj szalotki, ocet sherry i wodę na patelni i dusić na umiarkowanie małym ogniu, aż płyn zmniejszy się do 1 1/2 łyżeczki, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet SherryOcet Sherry
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać śmietanę i dusić na umiarkowanym ogniu, aż zgęstnieje, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
5
Przełożyć do miski i ostudzić do temperatury pokojowej, a następnie wymieszać z masłem, musztardą i prażonymi ziarnami gorczycy. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
W dużym garnku wrzącej osolonej wody, gotować fasolkę aż chrupiące-przetargu, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Fasolę odcedzić, osuszyć i przełożyć do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Dodać masło z nasion gorczycy, doprawić solą i pieprzem; wrzucić i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Masło Z NasionMasło Z Nasion
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn