Fasola Szparagowa Smażona

Fasola Szparagowa Smażona
Smażona fasola szparagowa jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 97 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, oliwę z oliwek, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Fasola Szparagowa Smażona, Fasola Szparagowa Smażona, oraz Smażona fasolka szparagowa z pieczarkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować fasolkę szparagową we wrzącej osolonej wodzie, aby pokryć 8 do 10 minut lub do chrupkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
WodaWoda
2
Odcedzić i zanurzyć w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Podsmażyć pokrojoną czerwoną paprykę w 2 łyżki gorącego oleju na dużej patelni na średnim ogniu 5 minut lub do chrupiącego przetargu; dodać mielony czosnek, i podsmażyć 2 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Czosnek MielonyCzosnek Mielony
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać fasolkę szparagową; posypać 1 łyżeczką kreolskiej przyprawy i gotować, ciągle mieszając, aż mieszanka warzywna zostanie dokładnie podgrzana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa KreolskaPrzyprawa Kreolska
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
WarzywaWarzywa
5
Uwaga: do celów testowych użyliśmy kreolskiej przyprawy Tony 'ego Chachere' a.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa KreolskaPrzyprawa Kreolska

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia56
Magazyn