Fasola Szparagowa Estragon

Fasola Szparagowa Estragon
Fasolka szparagowa może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 4. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pieprzu, fasoli, estragonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Fasola Szparagowa, Fasola Szparagowa, oraz Fasolka szparagowa z estragonem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Stopić masło w profesjonalnym Calphalon Twarde Anodowane 3 quart smażyć patelni na średnim ogniu; dodać fasolkę szparagową, i smażyć 5 minut lub aż ostry-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać czosnek i kolejne 4 składniki i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
3
Podawać natychmiast.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn