Fasola Szparagowa
Fasola szparagowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 140 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na $2.79 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz płyn do namaczania grzybów, tymianek, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sałatka Z Fasoli Szparagowej, Patelnia Z Kurczaka Z Fasolą Szparagową, oraz Sałatka Z Fasoli Szparagowej I Rukoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Napełnij dużą miskę wody i kilka garści lodu, odstaw na bok.
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia toczenia.
Dodaj ciężką szczyptę soli, fasolkę szparagową i paprykę. Wymieszać, aby rozpuścić sól i gotować warzywa, aż jasne i jeszcze chrupiące, zaledwie kilka minut. Za pomocą sita lub łyżki szczelinowej wyjmij warzywa do miski z lodowatą wodą, aby zapobiec ich przegrzaniu. Po schłodzeniu warzyw wyjmij je na wyłożoną papierowym ręcznikiem blachę do pieczenia i osusz.
Aby przygotować grzyby: w małym rondlu na średnim ogniu dodać 2 szklanki wody, ocet, grzyby, czosnek, tymianek i 1 łyżeczkę soli. Wymieszać, aby rozpuścić sól, przykryć i gotować na średnim ogniu przez 15 minut. Wyłącz ciepło i pozwól mu odpocząć przez 15 minut więcej.
Musztardę, 4 łyżki płynu, w którym grzyby są namoczone, i oliwę z oliwek w małej misce. Doprawić solą i mielonym pieprzem.
Wstrząsnąć nadmiar płynu off grzyby i dodać je do dużej miski wraz z gotowanymi warzywami i vinaigrette. Wrzucić i podawać ze smażoną cebulą posypaną wierzchem.