Fasola Sezamowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj fasolki sezamowej. Jedna porcja zawiera 79 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, bulion z kurczaka, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 65%. Spróbuj Fasola Sezamowo-Sojowa, Fasola Sezamowa, oraz Fasola Sezamowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni lub woku na średnim ogniu.
Dodać nasiona sezamu. Gdy nasiona zaczynają ciemnieć, wymieszaj fasolkę szparagową. Gotować, mieszając, aż fasola zmieni kolor na jasnozielony.
Wlać bulion z kurczaka, sól i pieprz. Przykryć i gotować, aż fasola będzie miękka-chrupiące, o 10 protokół. Odkryć i gotować, aż płyn odparuje.