Fasola Refried
Need a przystawka bezglutenowa? Refried fasola może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 502 kalorie, 27g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, bekon, chili w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Powolna kuchenka fasola do zamrażarki aka Refried fasola bez Refry, Fasola Refried, oraz Refried Beans Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Fasolę dokładnie opłucz, a następnie umieść w dużym garnku z boczkiem.
Wlać wodę na wierzch. Użyj wystarczającej ilości wody, aby pokryć fasolę o 1 lub 2 cale. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego i przykryć. Gotować na wolnym ogniu przez 2 do 3 godzin. Jeśli ciecz wydaje się zbyt szybko odparować, dodaj więcej wody podczas gotowania. Fasola odbywa się, gdy są one widelec przetargu, bez większego kęsa.
Dodać chili w proszku, sól i pieprz. Mieszaj i smakuj, dostosowując przyprawę w razie potrzeby.
Dodaj inne przyprawy według uznania.
Rozgrzać tłuszcz na dużej patelni i gotować cebulę, aż półprzezroczyste.
Dodaj fasolę na patelni i rozgnieść je, aż będą konsystencji chcesz. Wymieszać i gotować do ogrzania, następnie dodać starty ser. Na wierzchu jalapenos.