Fasola Refried
Refried Beans może być tylko przystawką, której szukasz. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. Ten przepis służy 12. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę pinto, ząbki czosnku, ostry ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 72%. Spróbuj Powolna kuchenka fasola do zamrażarki aka Refried fasola bez Refry, Fasola Refried, oraz Fasola Refried dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziarna Sortuj i myj; umieść w szybkowarze.
Dodać 10 szklanek wody. Zamknij pokrywę bezpiecznie; doprowadzić do wysokiego ciśnienia na dużym ogniu (około 7 minut). Gotować 3 protokół.
Usuń z ciepła; umieść Szybkowar pod zimną bieżącą wodą.
Fasola odsączyć, odrzucając płyn.
Powrót fasoli do szybkowaru.
Dodaj 10 szklanek wody, sól wieprzową i czosnek. Zamknij pokrywę bezpiecznie; doprowadzić do wysokiego ciśnienia na dużym ogniu (około 7 minut). Dostosuj ciepło do średniego lub poziomu, aby utrzymać wysokie ciśnienie; gotuj 1 godzinę.
Usuń z ciepła; umieść Szybkowar pod zimną bieżącą wodą.
Odrzuć soloną wieprzowinę. Fasolę schłodzić do temperatury pokojowej.
Fasolę odsączyć, rezerwując 1 szklankę płynu do gotowania.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać fasolę, zarezerwowany płyn do gotowania i sól. Masę fasoli rozgnieść maserem ziemniaczanym do pożądanej konsystencji. Gotować 5 minut lub do całkowitego ogrzania.
Uwaga: przygotować na patelni: posortować i umyć fasolę i umieścić w dużym holenderskim piekarniku. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli; doprowadzić do wrzenia. Gotować 2 minuty; zdjąć z ognia. Przykryć i odstawić 1 godzinę.
Dodaj fasolę, 10 szklanek wody, sól wieprzową i czosnek na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę i 45 minut lub aż ziarna będą miękkie. Kontynuuj odrzucanie solonej wieprzowiny i wypełnij przepis zgodnie z zaleceniami.