Fasola Refried

Fasola Refried
Refried Beans może być tylko przystawką, której szukasz. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. Ten przepis służy 12. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę pinto, ząbki czosnku, ostry ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 72%. Spróbuj Powolna kuchenka fasola do zamrażarki aka Refried fasola bez Refry, Fasola Refried, oraz Fasola Refried dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziarna Sortuj i myj; umieść w szybkowarze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
10 Ząbków Czosnku, Całych10 Ząbków Czosnku, Całych
2
Dodać 10 szklanek wody. Zamknij pokrywę bezpiecznie; doprowadzić do wysokiego ciśnienia na dużym ogniu (około 7 minut). Gotować 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3
Usuń z ciepła; umieść Szybkowar pod zimną bieżącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
10 Ząbków Czosnku, Całych10 Ząbków Czosnku, Całych
4
Zdejmij pokrywę.
5
Fasola odsączyć, odrzucając płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
6
Powrót fasoli do szybkowaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
10 Ząbków Czosnku, Całych10 Ząbków Czosnku, Całych
7
Dodaj 10 szklanek wody, sól wieprzową i czosnek. Zamknij pokrywę bezpiecznie; doprowadzić do wysokiego ciśnienia na dużym ogniu (około 7 minut). Dostosuj ciepło do średniego lub poziomu, aby utrzymać wysokie ciśnienie; gotuj 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina SolonaWieprzowina Solona
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
8
Usuń z ciepła; umieść Szybkowar pod zimną bieżącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
10 Ząbków Czosnku, Całych10 Ząbków Czosnku, Całych
9
Zdejmij pokrywę.
10
Odrzuć soloną wieprzowinę. Fasolę schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina SolonaWieprzowina Solona
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
11
Fasolę odsączyć, rezerwując 1 szklankę płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
12
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
13
Dodać fasolę, zarezerwowany płyn do gotowania i sól. Masę fasoli rozgnieść maserem ziemniaczanym do pożądanej konsystencji. Gotować 5 minut lub do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
14
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
15
Uwaga: przygotować na patelni: posortować i umyć fasolę i umieścić w dużym holenderskim piekarniku. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli; doprowadzić do wrzenia. Gotować 2 minuty; zdjąć z ognia. Przykryć i odstawić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
16
Odsączyć fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
17
Dodaj fasolę, 10 szklanek wody, sól wieprzową i czosnek na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę i 45 minut lub aż ziarna będą miękkie. Kontynuuj odrzucanie solonej wieprzowiny i wypełnij przepis zgodnie z zaleceniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina SolonaWieprzowina Solona
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia27
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn