Fasola Refried

Fasola Refried
Refried Beans może być tylko przystawką, której szukasz. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. Ten przepis służy 12. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę pinto, ząbki czosnku, ostry ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 72%. Spróbuj Powolna kuchenka fasola do zamrażarki aka Refried fasola bez Refry, Fasola Refried, oraz Fasola Refried dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziarna Sortuj i myj; umieść w szybkowarze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
10 Ząbków Czosnku, Całych10 Ząbków Czosnku, Całych
2
Dodać 10 szklanek wody. Zamknij pokrywę bezpiecznie; doprowadzić do wysokiego ciśnienia na dużym ogniu (około 7 minut). Gotować 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Usuń z ciepła; umieść Szybkowar pod zimną bieżącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
10 Ząbków Czosnku, Całych10 Ząbków Czosnku, Całych
4
Zdejmij pokrywę.
5
Fasola odsączyć, odrzucając płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
6
Powrót fasoli do szybkowaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
10 Ząbków Czosnku, Całych10 Ząbków Czosnku, Całych
7
Dodaj 10 szklanek wody, sól wieprzową i czosnek. Zamknij pokrywę bezpiecznie; doprowadzić do wysokiego ciśnienia na dużym ogniu (około 7 minut). Dostosuj ciepło do średniego lub poziomu, aby utrzymać wysokie ciśnienie; gotuj 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina SolonaWieprzowina Solona
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
8
Usuń z ciepła; umieść Szybkowar pod zimną bieżącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
10 Ząbków Czosnku, Całych10 Ząbków Czosnku, Całych
9
Zdejmij pokrywę.
10
Odrzuć soloną wieprzowinę. Fasolę schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina SolonaWieprzowina Solona
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
11
Fasolę odsączyć, rezerwując 1 szklankę płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
12
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
13
Dodać fasolę, zarezerwowany płyn do gotowania i sól. Masę fasoli rozgnieść maserem ziemniaczanym do pożądanej konsystencji. Gotować 5 minut lub do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
14
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
15
Uwaga: przygotować na patelni: posortować i umyć fasolę i umieścić w dużym holenderskim piekarniku. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli; doprowadzić do wrzenia. Gotować 2 minuty; zdjąć z ognia. Przykryć i odstawić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
16
Odsączyć fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
17
Dodaj fasolę, 10 szklanek wody, sól wieprzową i czosnek na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę i 45 minut lub aż ziarna będą miękkie. Kontynuuj odrzucanie solonej wieprzowiny i wypełnij przepis zgodnie z zaleceniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina SolonaWieprzowina Solona
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia27
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn