Fasola musztardowa N
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać musztarda Greens ' N fasola spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje 50 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 155 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 14 powie, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz fasolę cannellini, sól i mielony pieprz, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 98%, to danie jest znakomite. Spróbuj Smażone flaki z marynowaną musztardą i sfermentowaną czarną fasolą, Perfect Southern Greens (Jarmuż, Buraki, Warzywa Kapustne, Musztarda), oraz Duszone warzywa Collard, musztarda i czerwony szwajcarski Chard dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu, rozgrzać oliwę z oliwek; gotować i mieszać cebulę i czosnek, aż cebula będzie przezroczysta, o 5 protokół.
W misce wymieszaj ocet, wodę, cukier, suchą musztardę i płatki czerwonej papryki, aż cukier się rozpuści.
Włożyć musztardę do mieszanki cebuli i czosnku i wlać mieszaninę octu. Wymieszać, aby połączyć, przykryć holenderski piekarnik i doprowadzić do wrzenia. Dusić zieleninę, aż ciecz zostanie wchłonięta, 5 do 10 minut.
Wymieszać w białej fasoli, pozostawić do ogrzania, i doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.