Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Fasola i piżma Picadillo może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 408 kalorii, 22g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 3,31 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać sól, dyni, chipotle chiles w sosie adobo, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Three Bean Butternut Squash Chili, Zupa z dyni i białej fasoli, oraz Chili z czarnej fasoli z dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotować boczek w średnim stockpot lub holenderski piekarnik na średnim ogniu, aż jest lekko rumiane i sprawił, że jego tłuszcz, o 5 protokół.
Wlać bulion z kurczaka i dodać kostki squasha. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i dusić, mieszając od czasu do czasu, aż squash jest miękka, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
Nóż Do Obierania
4
Dodaj black-Eyed peas, czosnek-Chipotle miłość i kukurydza. Dusić, aż picadillo zgęstnieje i smaki się razem, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Czosnek Goya®
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
5
Wymieszać z bazylią, solą i pieprzem do smaku. Podzielić na sześć miseczek i podawać z ryżem i salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Zęby Przyrodzenia
Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
7
Wlać olej do ciężkiego, żaroodpornego rondla i dodać czosnek. Przykryj garnek folią, włóż do piekarnika i gotuj, aż czosnek zmieni się w orzechowy brąz i będzie naprawdę miękki (pomyśl o twarogu), około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Czosnek Goya®
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Wyjmij garnek z piekarnika i pozwól czosnkowi i olejowi ostygnąć do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Włożyć czosnek i olej z czosnkiem do robota kuchennego lub blendera.
Dodaj chipotles i sos, kolendra, Skórka z limonki, i sól i puree, aż mieszanina jest bardzo gładka. Przechowywać w lodówce w szczelnie przykrytym pojemniku do 2 tygodni lub zamrażać do miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego