Fasola Cannellini i tuńczyk
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj fasolę Cannellini i Tunan. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje $1.7 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 51g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 490 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, tuńczyk, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Stek Z Tuńczyka Z Fasolą Cannellini, Tuńczyk, Fasola Cannellini I Czarne Oliwki, oraz Włoska posiekana Sałatka z tuńczykiem, karczochami i fasolą Cannellini {$2500 Giveaway!} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę opłukać i umieścić w misce z zimną wodą do przykrycia. Odstawić na 4 godziny lub na noc.
Rozgrzej piekarnik do 135°.
Fasolę odcedzić i umieścić w ognioodpornej zapiekance. Połówki cebuli Stud z całymi goździkami i zakopać je w zapiekance z czosnkiem, tymiankiem i szałwią.
Dodaj wystarczającą ilość zimnej wody, aby pokryć o cale i przykryć.
Umieścić zapiekankę na małym ogniu i doprowadzić zawartość do gotowanego na wolnym ogniu.
Wyjąć z ognia i umieścić w piekarniku.
Piec, aż fasola będą miękkie, ale nie mushy, o 45 protokół. (Sprawdzić po 15 minutach, aby upewnić się, że płyn się gotuje i nadal jest powyżej poziomu ziaren, dodając wrzątek, jeśli to konieczne.) Doprawić solą, pieprzem i płatkami pieprzu. Odstawić, odsłonić, aż ostygnie. Przykryć i przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Gdy będziesz gotowy do podania, usuń cebulę, czosnek i zioła. Złożyć w oleju i odsączonego tuńczyka.
Podawać w temperaturze pokojowej, posypane natką pietruszki.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;