Farsz żytni i jabłkowy może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz chleb żytni, jajka, pietruszkę płaskolistną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Duński Chleb Żytni, Duńska Owsianka Żytnia (Øllebrød), oraz Farsz Jabłkowy.
Instrukcje
1
Przygotować farsz
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
2
Rozgrzać piekarnik do 400 F. masło Głębokie 3-quart danie zapiekanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Umieścić chleb na blasze do pieczenia i tosty na złoty, 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Przełożyć do dużej miski. Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać cebulę, seler, i 1/2 łyżeczki każda sól i pieprz i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie, 8 do 10 protokół. Wymieszać jabłka i gotować przez 2 minuty.