Farsz z kasztanów, boczku i żurawiny
Farsz z kasztanów, boczków i żurawin wymaga ok. 1 godzina i 40 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 69 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 25 centów za porcję. 83 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka pietruszki, masło, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 14%. Podobne przepisy to Farsz z kasztanów, żurawin i pora, Farsz ciabatta z kasztanem i boczkiem, oraz Kasztan, boczek, suszone jabłko i farsz do chleba kukurydzianego.
Instrukcje
Namocz żurawinę w portupod godziny. Podsmażamy cebulę i delikatnie podsmażamy na maśle, aż mięso będzie miękkie, a boczek ugotowany.
Dodaj czosnek i smaż przezinną minutę.Lekko ostudzić, następnie wymieszać ze wszystkimi składnikami, w tym z żurawiną i Porto, dodając do tego jajko do wiązania-najłatwiej użyć rękami. Podsmaż gałkę cukru na odrobinie masła, posmakuj i w razie potrzeby dostosuj przyprawę.