Farsz Staroświecki
Staromodny farsz może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 200 kalorii, 7G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 296 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz masło, czosnek w proszku, chleb i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Staromodny Farsz Do Chleba Kukurydzianego, Staromodny Farsz Chlebowy, oraz Pieczony indyk ze staroświeckim farszem chlebowym.
Instrukcje
Odstawić tosty na około 24 godziny, aż będą twarde.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Zmiażdżyć chleb na okruchy wałkiem do ciasta.
Umieścić okruchy w dużej misce.
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu. Wymieszać cebulę i seler i powoli gotować do miękkości.
Zdjąć z ognia i odsączyć.
Jajka i bulion z kurczaka wymieszać z bułką tartą. Mieszanina powinna być wilgotna, ale nie gąbczasta. W razie potrzeby użyj wody, aby uzyskać pożądaną konsystencję.
Wymieszać w cebuli, seler, przetarte szałwii, czosnek w proszku, sól i pieprz.
Wcisnąć mieszaninę do naczynia do pieczenia.
Piec 1 godzinę w nagrzanym piekarniku, lub do góry jest brązowy i chrupiące.