Farsz Ryżowy Pekan
Farsz ryżowy Pecan jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 9 porcjami. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 4% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 157 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Będzie hitem w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Jeśli masz ryż, bulion warzywny, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na raczej kiepski wynik spoonacular 16%. Podobne przepisy obejmują Farsz z dzikiego ryżu, owoców i orzechów pekan, Glazurowane kury kornwalijskie z farszem Pekanowo-ryżowym, oraz Farsz z dyni, kiełbasy, jabłek i pekan.
Instrukcje
W dużym rondlu połączyć masło, kminek i curry w proszku.
Dodać ryż; gotować i mieszać, aż równomiernie pokryte.
Dodać bulion; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15-18 minut lub do momentu, gdy ryż stanie się miękki, a ciecz prawie się wchłonie. Wymieszać z cebulą, rodzynkami i orzechami pekan.