Farsz Kiełbasowo-Porzeczkowy

Farsz Kiełbasowo-Porzeczkowy
Farsz kiełbasowo-porzeczkowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.17 za porcję. Jedna porcja zawiera 367 kalorii, 16G białka, oraz 13g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka Węgierskiej papryki, porzeczki, un chleb pszenny bochenek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Farsz do kiełbas, porów i porzeczek, Farsz Kasztanowy, Cebulowy, Porzeczkowy, oraz Farsz z kasztanów, cebuli i porzeczek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Porzeczki i sherry połączyć w małym rondlu na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia. Natychmiast zdjąć z ognia i odstawić na strome.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorzeczkiPorzeczki
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Chleb pszenny pokroić na pół szerokości; jedną połowę odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
PszenicaPszenica
4
Usuń skorupę z drugiej połowy i wyrzuć ją.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
5
Pokroić chleb w 1-calową kostkę. Używając robota kuchennego wyposażonego w przystawkę do ostrza, przetworzyć kostki w dwóch partiach na małe, szorstkie kawałki (niektóre będą wielkości ziaren ryżu, inne wielkości grochu), około 30 sekund na partię. Powinieneś mieć 3 szklanki bułki tartej. (W razie potrzeby wyciąć więcej kostek z pozostałej połowy chleba i przetworzyć.) Powtórzyć z białym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
ChlebChleb
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
6
Połączyć bułkę tartą(w sumie 6 filiżanek) na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Rozłóż na równą warstwę i piec, mieszając co 5 minut i obracając patelnię w połowie czasu gotowania, aż lekko zarumienią się i wyschną w dotyku, około 17 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Ostudzić, a następnie przenieść do dużej miski; odstawić. (Nie wyłączaj piekarnika.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
PiekarnikPiekarnik
9
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu, aż będzie gorąca, około 2 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodać kiełbasę i za pomocą dwóch widelców rozbić na kawałki wielkości grochu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż nie jest już różowy, o 6 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść kiełbasę do średniej miski. Wyrzucić tłuszcz na patelni.Odstawić patelnię na średnim ogniu i dodać masło. Po stopieniu dodać seler, cebulę i paprykę. Doprawić solą i pieprzem i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PaprykaPapryka
KiełbasaKiełbasa
MasłoMasło
SelerSeler
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
PatelniaPatelnia
11
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
12
Dodać mieszankę porzeczkowo-sherry i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż płyn prawie odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorzeczkiPorzeczki
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
13
Dodać zarezerwowaną kiełbasę i zioła i wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
ZiołaZioła
14
Dodaj bulion i zeskrobać dno patelni drewnianą łyżką, aby uwolnić wszelkie rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
PatelniaPatelnia
15
Zdjąć z ognia.
16
Przenieść mieszaninę kiełbasy do zarezerwowanej miski bułki tartej i wrzucić z dwóch łyżek, aż połączone i bułki tartej są zwilżone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
17
Odstawić na 10 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
18
Przenieść do naczynia do pieczenia 2-quart, przykryć pokrywką lub folią i piec 20 minut. Odkryć i piec do wyschnięcia w dotyku i złoty kolor na górze, o 10 minut więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia16
Magazyn