Farsz do pieczonej czerwonej papryki i kiełbasy
Need a dairy free side dish? Pieczona czerwona papryka i farsz kiełbasa może być spektakularny przepis spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.95 za porcję. Jedna porcja zawiera 495 kalorii, 21g białka, oraz 23G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz rozmaryn, chleb, kiełbasę chorizo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika na około 6 cali od źródła ciepła.
Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową.
Pokrój paprykę na pół od góry do dołu; usuń łodygę, nasiona i żeberka, a następnie umieść paprykę pociętą bokiem w dół na przygotowanej blasze do pieczenia.
Gotować pod rozgrzanym brojlerem, aż skóra papryki poczernieje i pęcherze, o 15 protokół.
Wrzucić poczerniałą paprykę do miski i szczelnie zamknąć folią. Pozostawić papryki do pary, jak ostygną, o 20 protokół. Po ostygnięciu usuń skórki i wyrzuć.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 375 stopni F (190 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Tymczasem rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu i wymieszać kiełbasę. Gotuj i mieszaj, aż kiełbasa będzie krucha, równomiernie rumiana i nie będzie już różowa.
Odcedzić i wyrzucić nadmiar tłuszczu, a następnie wlać do dużej miski i pozostawić do ostygnięcia.
Posiekaj pieczoną paprykę i umieść je w misce z kiełbasą wraz z kostkami chleba, cebulą, selerem, żurawiną, czosnkiem, pietruszką, tymiankiem, rozmarynem, przyprawą do drobiu, solą i czarnym pieprzem.
Wlać bulion z kurczaka na wierzch i mieszać aż do równomiernego wymieszania. Zapakuj farsz do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż farsz będzie złoty i chrupiący na wierzchu, około 30 minut.