Farsz Chlebowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj farszu chlebowego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Ten bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje 60 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka selera, bulion z kurczaka o niskiej zawartości soli, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chleb Kanapkowy Z Indykiem (Aka Chleb Nadziewany), Trzy-Farsz Chlebowy, oraz Farsz Do Chleba Żytniego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni z galaretką ułożyć kostki chleba w warstwie.
Piec w 350 przez 12 minut lub do tosty; miejsce w misce. Margarynę rozpuścić w rondlu na średnim ogniu.
Dodaj seler i cebulę; saute 10 protokół.
Zdjąć z ognia; wymieszać w wodzie i kolejnych 5 składników (woda przez bulion).
Dodaj kostkę chleba, rzucając do herbu; łyżką do 2-ćwiartowej zapiekanki pokrytej sprayem do gotowania. Przykryć; piec w temperaturze 375 przez 30 minut.