Farro z serem i ziołami
Farro z serem i ziołami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 625 kalorii, 22g białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Mieszanka herbes de provence, mozzarella, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest solidne. Podobne przepisy to Farro z pistacjami i ziołami, Farro & Zioła Przepis, oraz Sałatka Farro z pomidorami i ziołami.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść stojak piekarnika na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. masło 9 przez 13 przez 2-calowe szklane naczynie do pieczenia. Odstawić.
Farro: w dużym garnku, doprowadzić farro, woda i sól do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień, przykryć garnek i gotować na wolnym ogniu, aż Farro będzie miękka, o 25 do 30 protokół.
Nadzienie: w dużej misce wymieszać razem sery, mleko, zioła prowansalskie, sól i pieprz.
Dodać ugotowane farro i mieszać do powlekania.
Wlać mieszaninę do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Polewa: ułóż kawałki chleba na wierzchu mieszanki farro i obficie skropić oliwą z oliwek.
Piec przez 15 minut, aż polewa będzie złota. Ostudzić przez 5 minut i podawać.