Farro, Green Bean, Corn, and Abraham Lincoln Tomato Salad

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Farro, fasola szparagowa, kukurydza, i Abraham Lincoln pomidor sałatka spróbować. Jedna porcja zawiera 104 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka szalotki, pomidory abraham lincoln, ocet winny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Co Zjadł Abraham Lincoln-Jabłkowy Budyń Chlebowy, Sałatka z kurczakiem, zieloną fasolką, kukurydzą i Farro z kozim serem, oraz Sałatka Z Zielonej Fasoli, Kukurydzy I Pomidorów.
Instrukcje
Umieścić farro w dużym rondlu; przykryć wodą 2 cale powyżej farro. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 28 minut.
Dodaj fasolę na patelnię; gotować 2 protokół lub do chrupiące-przetargu.
Odcedzić i spłukać zimną wodą; odcedzić.
W średniej misce wymieszać szalotkę i kolejne 5 składników (przez czosnek), dobrze mieszając trzepaczką.
Dodać mieszaninę farro, kukurydza, i oregano; wrzucić delikatnie do herbu. Wymieszać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Ułóż 3 plastry pomidora na każdym z 8 talerzy; posyp równomiernie pozostałą 1/2 łyżeczki soli i pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu. Top każdej porcji z około 1/4 szklanki mieszanki farro.