Farmhouse Butternut Squash Soup
Farmhouse Butternut Squash zupa jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny zupa. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz jabłko granny smith, Tureckie liście laurowe, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dyni: dyni, gruszki i zupa jogurtowa, Zupa z dyni z curry pestek dyni, oraz 2ways2percent: Pizzan z dyni i kremowy Puree z dyni z przegrzebkami i boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować boczek w 4-do 6-quart ciężkiego garnka na średnim ogniu, aż chrupiące.
Przełożyć boczek na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Dodać czosnek i kminek do tłuszczu w garnku i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż czosnek będzie blady złoty, o 1 minutę.
Dodaj squash, marchew, jabłko, tymianek, liście laurowe, bulion, wodę, 3/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu i gotuj, odkryte, aż warzywa będą miękkie, 15 do 20 minut. Odrzuć tymianek i liście laurowe.
Przecier około 4 filiżanek zupy w blenderze, partiami, jeśli to konieczne, do gładkości (należy zachować ostrożność podczas mieszania gorących płynów). Powrót do garnka i doprawić solą, pieprzem i octem.
Podawać z pokruszonym boczkiem.