Farfalle z cukinią i białą fasolą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 285 kalorii, 10g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i odebrać cukinię, loki ser parmezan usunięte, farfalle, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Farfalle z rukolą i białą fasolą, Spaghetti z cukinią i białą fasolą, oraz Grillowane Przegrzebki, Cukinia I Szalotki Z Białą Fasolą.
Instrukcje
1
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
2
Odcedzić i odstawić.
3
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Wymieszaj cukinię, sól i pieprz; gotuj, aż cukinia zacznie mięknąć (2-3 minuty), często mieszając. Wymieszać paprykę i fasolę; gotować, aż papryka zmięknie (około 2 minut), często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Oliwa Z Oliwek
Cukinia
Pieprz
Fasola
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodać makaron na patelni; gotować do ogrzania przez (O 2 protokół), stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Makaron przekładamy do miseczek, na wierzch polewamy parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmezan
Makarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego