Fantastyczne Fajitas Wołowiny
Fantastyczny wołowiny Fajitas trwa około 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 23G białka, 23G tłuszczu i w sumie 412 kalorii. Ten przepis służy 6. Za $2.25 za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Dobrze sprawdza się jako meksykańskie danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś awokado, paprykę, oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 63%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Fantastyczne Fajitas Wołowiny, Fantastyczna patelnia z wołowiną i brokułami Lo Mein, oraz Fajitas Wołowy.
Instrukcje
W dużej zamykanej torbie połącz składniki marynaty; dodaj wołowinę. Zamknij i wstaw do lodówki na 3-6 godzin lub na noc, obracając kilka razy.
Wyrzucić marynatę. Na patelni podsmaż cebulę i pieprz w 1 łyżce oleju, aż będą chrupiące; wyjmij z patelni.
Dodaj pozostały olej i smaż mięso, aż przestanie różowe, około 4 minut.
Dodaj warzywa na patelnię i podgrzej.
Do podania połóż łyżkę mieszanki mięsno-warzywnej na rozgrzanej tortilli i posyp awokado, salsą i kwaśną śmietaną.
Zroluj tortillę wokół nadzienia.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Fajitas w menu? Spróbuj połączyć się z Pinot Noir, Riesling i musującym różem. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Jimmy John ' s Vin De Sandwich Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Restauracje w pobliżu Jimmy John ' s Vin De Sandwich Pinot Noir]()
Restauracje w pobliżu Jimmy John ' s Vin De Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir został wyprodukowany i butelkowany przez Folk Machine winery i winiarza Kenny ' ego Likitprakonga.