Fajitas Wołowe
Beef Fajitas może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 35 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 106 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mleko ostry ser cheddar, Taco Bell ® & chunky salsa, tortille mąki, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Fajitas Wołowe, Fajitas Wołowe, oraz Fajitas Wołowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć stek i 1/4 szklanki dressing w szklanej misce; przykryć. Przechowywać w lodówce 1 do 2 godzin marynować, mieszając od czasu do czasu.
Usunąć stek; wyrzucić marynatę.
Gotować stek w pozostałych 1/4 dressing cup w dużej patelni na średnim ogniu w 5 do 6 min. albo aż nie będzie już różowa.
Usunąć stek; zachować ciepło.
Dodać paprykę i cebulę; gotować do miękkości.
Dodać stek; gotować do ogrzania.
Podawać w ciepłych tortillach posypanych serem, śmietaną i salsą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."