Nigdy nie można mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc wypróbuj wolnowarowe fajitas. Jedna porcja tego dania zawiera około 30 g białka , 22 g tłuszczu i łącznie 445 kalorii . Za 2,7 dolara za porcję ten przepis pokrywa 20% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 8 osób. Ten przepis z Taste of Home ma 22 fanów. Mieszanka sera cheddar, tortilli mącznych, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Sprawdza się dobrze jako danie główne. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 25 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 81% , to danie jest wyjątkowe. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Chicken Fajitas By Mommie Cooks , Skirt Steak Fajitas i All Day Simple Slow-Cooker FALL OFF the BONE Ribs .
Instrukcje
1
Umieść paprykę i cebulę w wolnowarze o pojemności 5 qt. Na wierzchu ułóż wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Słodka Cebula Pokrojona W Paski O Grubości 1/2 Cala
Słodka Cebula, Pokrojona W Paski O Grubości 1/2 Cala
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Wymieszaj wodę, ocet, sok z limonki i przyprawy; zalej mięso. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 8-10 godzin lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby Umożliwić
3
Używając łyżki cedzakowej, umieść około 3/4 szklanki mieszanki mięsnej na środku każdej tortilli. Na wierzchu połóż salsę, ser i kolendrę; zwiń.